savijanje

TTM SYSTEM

Metalne konstrukcije

.
ttm system


METALNE KONSTRUKCIJE


Naziv proizvoda

Metalne konstrukcije

Opis proizvoda

Metalne konstrukcije su grupa proizvoda koje odlikuje visok nivo stabilnosti i pouzdanosti prilikom upotrebe, proveren kvalitet u pogledu materijala izrade i daljeg načina upotrebe, kao i rokova trajanja. Ovi proizvodi su sertifikovani, atestirani i ne zahtevaju nikakve dodatne dozvole od strane kupca prilikom njihovog korišćenja. Namenjeni su širokom segment tržišta: od industrijskih postrojenja, do privatnih stambenih i pratećih objekata za deo programa kao što su montažno – demontažni objekti i ogradni sistemi, preko raznih državnih, privatnih i javnih institucija za deo programa koji se odnosi na metalne ormane.


Karakteristike proizvoda

Svi proizvodi iz ove grupe našeg asortimana ponude se izrađuju u sopstvenom pogonu. Odlika naše proizvodnje je inovativnost, kvalitet, pouzdanost, brzina izrade i montaže, kao i fleksibilnost proizvodnje, koja omogućava da se u vrlo kratkim rokovima prilagodimo zahtevima tržišta. Naš proizvodni pogon je opremljen savremenim aparatima (mig-mag, rel, tig) za varenje svih vrsta materijala u invertorskoj tehnologiji, kružnim i tračnim testerama, različitim tipovima stubnih i stonih bušilica, hidrauličnim makazama za lim, hidrauličnom apkant presom za lim, gasnim aparatima za sečenje materijala, linijom za mokro farbanje, linijom za plastifikaciju metala, linijom za peskarenje, i mini linijom za cinkovanje malih komada elektrolizom, kao i svim pratećim elementima za nesmetan rad pogona.

Isporuka i montaža

Metalne konstrukcije je isporučuju na mesto gde se vrši njihovo montiranje ili ugradnja, uz pružanje kompletne logistike za proveru sistema (testiranje) na kraju postupka izvođenja radova. Ugradnja i isporuka gotovog metalnog nameštaja i metalnih ormana se vrši u prostorijama kupca, na mestima gde je predviđena njihova upotreba.

Ponuda iz grupe proizvoda metalne konstrukcije obuhvata:

montažno – demontažne objekte,

metalni nameštaj,

metalni proizvodi prema specifičnim zahtevima kupaca,

ormare za oružje,

garderobne ormane,

arhivske ormane,

ogradne sisteme.

Napomena

Svi montažno – demontažni objekti iz grupe proizvoda Metalne konstrukcije, ne zahtevaju građevinsku dozvolu za montiranje i upotrebu.


TTM SYSTEM - VAŠ POUZDAN POSLOVNI PARTNER